A i když to dotáhl celkem daleko, jeho mimoňství mu život ve spostě věcí komplikuje a když volá zoufale třeba z letiště, že si zapomněl pastelky (čti počítač/klíče/košile/kreditku...prostě doplň dle libosti) a dává mi instrukce co a kde mám najít, kam mu to mám poslat a nebo prosí o sdělení jakou velikost košile si má ve své cílové destinaci fofrem koupit, sám cítí že to není úplně ono
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.