| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kamisi, tohle můžu podepsat...

Osobně se divím, že můj syn některé pedagogy někam neposlal už dávno. Vlastně ho za to obdivuju.

Co všechno si musí nechat děti líbit od učitelů? Uvádím pravdivé citáty českých pedagogů, nad kterými by Ámos asi zaplakal.

- Nejsi žádný dysgrafik, prostě se nesnažíš.
- K čemu ti je, že umíš číst, když neumíš psát?
- Vy slavíte Díkůvzdání? Zakázat vám to sice nemůžu, ale je to americký svátek, takže ho nemáte co slavit!
- Váš syn je inteligentní. Kdyby nebyl líný, nepotřeboval by IVP.
- Vy hajzlové!
- Jste banda tupců!
- Připadám si tady jako ve zvláštní škole!
- posměšné přezdívky pro děti (např "Čokoláda" pro holčičku-míšenku, "Fanda Panda" pro dospívající dívku, která bojuje s nadváhou atp.).
- dítě má sice z "velkých" písemek dvojky, ale na vysvědčení dostane čtyřku, protože nenosí domácí úkoly
- dvojka z chování hrozí dětem, které zapomínají pomůcky a jsou hlučné. o dětech, které o poledních přestávkách hulí v parku marihuanu (6.-7. třída), se dělá, že o nich vlastně nevíme.

Citové vydírání, manipulace, výhrůžky, znechucování oblíbených předmětů (výměna schopného učitele za uspávačku hadů), různé nesmyslné výhrůžky, pomstychtivé výroky...

Ano, opravdu syna obdivuji, že některé pedagogy nepošle do háje, ale třeba jen vstane a řekne "já jsem to neudělal a vy nemáte právo na mě křičet." Ale ty děti to donekonečna ne vždy vydrží.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.