Přidat odpověď
Moje děti občas přijdou s takovýma jobovkama ze školy, že lituju všechny kantory a žasnu, kde na to berou nervy.
Tak například holka v 5. třídě přišla pozdě do vyučování, protože byla na pedikúře. Odmítla nastoupit do TV, protože jí ještě nedoschl lak na nehtách.
Matka jednoho z šesťáků přišla přímo do vyučování seřvat učitelku kvůli nějakému konfliktu s jejím synkem. Další šesťák odmítl psát písemnou práci, řekl učitelce, ať mu klidně napíše 5 a začal si smskovat. Jejím výtkám se vysmál.
Oblečení a líčení holek od 5. třídy odpovídá bordelu, ne vzdělávání. A na třídních schůzkách má učitelka obavy cokoliv kritizovat, protože si každý brání svého miláčka. Naopak když jsem jí řekla, aby v případě drzého chování mých dětí použila jakékoliv tresty, včetně fyzických, odpověděla mi, že by okamžitě letěla ze školy.
Tak nevím. Kdo je dnes pánem na školách? Co si rodiče o sobě vůbec myslí? Nemělo by smysl před nástupem školní docházky uzavírat smlouvy s rodiči o dodržování základních pravidel, event. o postihu při jejich porušování?
Předchozí