omlouvám se, že vstupuji do diskusi, byť domácí jogurt nedělám (jednou bych ráda, ale teď nestíhačka). jen názor od odborníka /ne mě), že takové to dělání jogurtu v peřinách vede k tomu se tam pomnoží nežádoucí bakterie, doporučuje vždy dodržet "oficiální postup", který jasně ohlídá teploty atd., aby se tam nic špatného nepomnožilo (pochopila jsem, že to člověk na chuti nepozná)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.