Přidat odpověď
a je to, já taky...
mám doma tři kousky.. a musím říct, že poslední dobou mi nervy ujíždí dost často mají skoro 12 - kluk začínající puberta, holka 7 a kousek - ADHD a PAS a nejmladší skoro 4 - expresivní disfázie.. občas je to teda výživný.. a mé nervy jsou napochodu takměr denně..
ale jinak.. do silnice nevlezou, před přechodem zastaví, ve školce a škole jsou zlatí.. jen doma občas lezou doslova a do písmene po zdi..
nejstarší furt někde něco trousí, udělá neskutečný bordel, prostřední furt vřeští a nejmenší všude tahá lego.. uklízet pořádně neuklízí ani jeden.. navíc nejstaršímu to neskutečně dlouho trvá, než něco uklidí, protože se prostě zabere do něčeho jiného... a dle mého jde špatným příkladem mladším.. páč ty, pokud ho zrovna nemají po "oku" tak uklízí o poznání lépe.. a i poslouchají lépe (nejstarší je takovej náš mimoněk - neslyší, nevnímá a ustavičně zapomná)
ale jako jsou hodní, když řeknu ať utřou nádobí, vytáhnou - uklidí vysavač, ať vytřou chodbu, setřou po sobě stůl, pomůžou utřit prach.. tak pomáhají a snaží se
Předchozí