Přidat odpověď
7mi ale máte malý dítě ... a než to dítě povyroste tak, abys byla "svobodná" , tak to strašně dlouho trvá.
Já jsem teď opravdu měla štěstí, protože si se současným partnerem rozumíme tak nějak přirozeně, nemusím hrát žádné hry a on si na mně nemusí honit ego a hlavně mu jsou sympatické moje děti. Dcera je již z domu, takže to je v pohodě, ale syna budu mít ještě nějaký ten pátek doma. A přestože má poměrně dost aktivit a zvládne se o sebe postarat ve smyslu sám si dojde, sám se nají, tak musím plánovat moje aktivity s ohledem na něj a navíc nemůže ještě zůstávat na noc sám, takže je dobrý, že jsou v místě bydliště prarodiče ... teď jsem byla např. na prodlouženém víkendu pryč, syn s námi jet nemohl , protože měl něco svého, ale zajistit jsem to logisticky musela stejně. A naštěstí je ON symaptický dětem, takže nevznikají třecí plochy, které jsem zažila posledně a nikdy víc ...
Michal jsou případy, kdy vzniknou spokojené nové rodiny s dvojími malými dětmi, ale budou to spíš jednotky, spíš bych to viděla na dobu, kdy jsou děti odrostlejší a "neotravujou"
Januto i ve věku 50+ věřím, že se dá potkat správný protějšek, ale je to asi opravdu o náhodě a štěstí. Když tu na Rodině čtu, jak je to v pohodě... vykopni ho, najdeš si lepšího ... tak si o tom myslím své.
Předchozí