Vidíš, že i jednou za pár měsíců je příliš vysoká frekvene sledování zpráv, zvlášť na TV Nova
Nemáme TV už přes půl roku a jsme spokojení, i když zrovna ty zprávy bych si na netu pustit mohla. Ale nechci
Jasně že těch minerálních aj. látek není v přírodním cukru významné množství. Ale když už cukr jíme, je lepší ten, kde jsou aspoň nějaké, které nám aspoň trochu pomůžou ten cukr zpracovat.
Už pěkných pár let kupuju jen bio přírodní třtinový cukr. Je pekelně drahý, ale máme malou spotřebu, teď vlastně už jen do manželovy kávy, a do některých moučníků, kde se špatně nahrazuje (třeba do piškotu, ale teď už mám práškový slad, tak bych příště mohla zkusit ten). Jinak dávám ječný slad, rýžový sirup, agávový a další. Před časem jsem zjistila, že se dá koupit i přírodní řepný cukr, tak sem tam jsem koupila ten. Obecně se vyhýbám rafinovaným potravinám, podle mě každá chemická úprava potravinu znehodnotí a něco v ní zůstane, byť ve stopovém množství. Třtinový se vozí přes půl světa a já jinak preferuju místní suroviny, ale zase má vůni a chuť.