Kapradino, zakladatelka musí vysledovat, co jí bude vyhovovat. Mně třeba mnohem víc vyhovuje ráno když už sacharidy, tak ovesná kaše, protože po ní dlouho vydržím najedená. Dopolední svačina - ovoce -já mám např. 200g ovoce. Odpoledne ke svačině mi vyhovuje hlavě v létě nanuk (Mrož či Míša), v zimě spíše tvarohový dezert. U mě nejde jíst sacharidy jen dopoledne - tělo je totiž potřebuje i odpoledne - minimálně moje. Zase třeba ráno mi vyhovuje více slaná snídaně... Jinak já třeba nevynechávám pečivo, protože ho mám ráda a vím, že dlouhodobě bych prostě nevydržela jíst jen jeden rohlík denně, takže klidně si dám k snídani i bábovku či cokoliv, co upeču pro rodinu sladkého. A jinak jsem taky už slyšela, že je pověra, že by celozrnné pečivo vedlo k hubnutí je to zase jen o množství. Když si dám bílé a jen jeden rohlík a k tomu více zeleniny, tak mi to projde úplně stejně jako 1 rohlík celozrnný a méně zeleniny... Fakt si musí zakladatelka promyslet, co zvládne a vyzkoušet - po prvním týdnu uvidí, jestli to funguje.
Já mám kupř. jídlo fakt ráda, takže nebyla cesta odříct si kompletně sladkosti, pečivo, jíst diety, nedopřávat si tu a tam nějaký "hříšek" - ono to ani není potřeba - fakt to chce jen rozumně vyladit stravování, pohyb. Kolegyně v práci třeba nevěřily, že hubnu když viděly porce, které jsem jedla - třeba těch 200g ovoce je hezká porce... a přitom jsem fakt hubnula jako na drátkách
Jo a třeba já taky už vím, že když více spím, tak fakt nepřibírám