Arni - syn také panikařil při očkování a odběrech a rozhodně u nás bylo lepší, když jsem jej držela já. Buď na klíně a jeho nohy jsem si chytila svýma nohama, ruku mu sestřička podložila polštářkem a já mu druhou držela u těla. Volnou rukou jsem jej hladila a uklidňovala. Když byl v nemocnici, tak se nám nejvíce osvědčilo, když si lehl na záda, já si lehla za něj, položila si nohu přes jeho nohy a on se přitulil a dal za sebe ruku, ze které ho sestřička odebrala. Když se jej pokoušel držet kdokoli jiný, tak byl tak hysterický, že to končilo šílenou modřinou a vystresovaným dítětem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.