Natali, zkažené dětství vidím úplně jinak. Taky jsem slyšela od jednoho dospělého - rodiče mě nutili zpívat a hrát, musel jsem každý den cvičit, o prázdninách jsem musel na 3 týdny na soustředění - zkazilo mi to celé prázdniny. Ten člověk se pak jednu chvíli úspěšně živil hudbou, hudba ho dodnes moc baví. A pak vidím jinou rodinu - maminka musí s dítětem několikrát denně cvičit, dítko jezdí každý rok na šest týdnů do lázní, kde musí cvičit, často to i bolí. To dítě třeba i díky tomu není na vozíku. Ani jedno nepovažuju za zničené dětství.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.