Zkus to, já to mám ověřené, také jsem kdysi jedla v odpoledním režimu. Chce to trochu disciplíny, ovládnout chutě v těch večerních hodinách (kdy má člověk nejvíc klidu a svádí to k mlsání), ale pak přijde dopoledne přirozená chuť na snídani a to ti zase pomůže s tím večerním ovládáním. Když je nejhůř, zobu večer syrovou zeleninu, oříšky nebo třeba sýr, ale rozhodně se vyhýbám velkému jídlu. Na snídani se pak těším a dopřeji si cokoliv, co mi chutná, často sladké.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.