Ahojda Martýsku,
no jasně, že chci návody, jen je pošli, budu moc ráda
Já mám zatím jenom jednu čepičku, teď co se udělalo hezky, tak už nějak nestíhám. Pořád někde lítáme po doktorech - neurologie, stacionář, logopedie, v úterý další poradna, do toho návštěvy, domácnost, děti, a co se teď udělalo hezky, tak k tomu přibyla ještě zahrada.
Andrejka je šikulka, že tak krásně leze
To Eli se zatím jenom plazí dozadu a houpe na kolínkách. Stále jsme pod velkým dohledem a vše je ok a odpovídá to věku. A taky je ta naše cácora hrozně ukecaná - mama, tata, baba, dada. Rano když se probudí, tak hrozně křičí, aby probudila i mě. Vztekat už se dokáže taky pořádně a už to začíná být i pořádná herečka
No a konečně už začala Elenka sama dělat i paci paci a pápá. Spinká stále celou noc, cca 12 hodin, takže paráda
Zub má Eli jenom jeden - dole
My byli o velikonocích v ZOO, ale i tak jsme si výprask užili - já si dala pár panáčků, Kuba Elence pořádně nařezal, takže veselý. A v ZOO super, byli jsme ve Dvoře. Byla jsem tam po 4 letech, dost se to tam změnilo a paráda, fakt se mi tam líbilo.
Jak jste to vyřešili se stolem? My tam máme takové pacičky z IKEI.
Koukám, že sem už chodíme jen my dvě. Co takhle to tady utnout a začít si mejlovat?
pa a hezký víkend