Na prvního máje budu sedět nejspíš po celý den na záchodě s průjmem. Mám 2.5. poslední možnost spravit matiku. Už mi ani nejde o výsledek, jen to chci mít za sebou. Mám tady kupu letáků a vzorků papírů, co si chci roztřídit do obálek, potřebuji se začít věnovat tomu, co by mě mohlo "uživit" na dalších pár let, pokud bych zůstala v obchodě jen na zkrácený úvazek.
Jsem v šoku,...ony byly nějaké prázdniny??? Malá se začala postupně olupovat a druhý den ji trápí rýma, občas kašel, teplota. Včera hodila slušnou grcku, ale myslím, že to měla hlavně z toho, že po vypití sunaru místo aby ležela, tak skákala se starší na trampolíně

No tatínek je v tom samozřejmě ještě podporoval...
Mluvení se u nás prostě nekoná. Ležela jsem včera vedle ní, chtěla po mně podat dudlík a vyšlo z ní něco jako DEJ. I natáhla ruku. Tak jsem začala kout železo, dokud bylo...no nebylo žhavé. Když jsem jí řekla: řekni máma...tak slezla z postele a zdrhla.
Jdu si dát palačinky. Byla tu objednávka jak blázen, obě natěšený, tak jsem toho udělala pro celou lodní posádku a každá snědla jen jednu. Abych šla nabídnout i sousedům