Tak to čučím, já nemám titul uveden ale vůbec nikde, nesnáším to. Hrajeme si na tituly, každej neumětel ze soukromé VŠ má dneska Ing a musí to mít někde napsané, aby náhodou nebyl ochuzen a nědo si proboha nemyslel, že může být třeba zedník nebo farmář... Který je mimochodem společnosti významně užitečnější než on sám. V porodnici se mě vždy ptají na titul, kvůli statistice, tam jim to řeknu, oni mi to pak vypíší na všechny papíry a já je donutím tam titul smazat a papíry vytisknout znovu. Myslím že se ke mně chovají stejně slušně jako bych tam titul měla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.