Nevim, odstavovala jsem cca v 13 mesicich, chtela jsem o chvilku driv ale bylo taky krizove obdobi (nemocny dite, horko, po treba dostat do nej tekutiny). Tak jsem ten mesic pockala. Pak to byla otazka par dnu kdy me deti (obe dost ochotne) vymenily za hrnek s pitkem, zjistily ze z nej to tece rychleji. Ale tu mas dite starsi & ta krizova situace bude trvat asi dele (nez se prestehujete a najedete na novy rezim), to bys ji mohla taky kojit do 3-4 let kdybys to brala takhle. Tak bych se spis zaridila poodle sebe nez podle ditete.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.