Přidat odpověď
dík, tady jde o průmyslovku a odborný předmět vystudovaný na vš, takže v pohodě
já chápu, že ne každýmu se chtělo jít studovat, ale pokud to věděli tak dlouho dopředu, tak s tím něco dělat šlo, on nemá ředitel pochopiení, pokud není v jeho zájmu, v zájmu jeho školy, aby učitel to studium dělal, takže pokud toho učitele chtěl, tak měl možnost ho nechat studovat, pokud nechtěl, tak asi nechce ani teď
já jsme studovala třetí aprobacvi, kterou bych teď sice potřebovala, ale můžu to učit i s tím, co mám, takže mi ředitel řekl, že to není v zájmu školy, takže padla, loni na jiné škole jsem to studium dělala proto, abych snadněji našla něco jinýho než asistování a tam to taky nebylo v zájmu školy, na druhou stranu měl řeidtel pochopení a téměř nedělal potíže, jen remcal :)) ale přitom je tam učitelka, kterou nutil do studia, připomínal jí to a ona tvrdila, že to potřeba nebude, no a teď tam chce zůstat, on ji nechce vyhodit, a ona snad už studuje, ale proč nezačala dávno, copak se dá pořád jen čekat, že se něco změní? to mi vadí prácě, ti, kdo čekají na zase jinou změnu, přitom věděli dopúředu, že mají něco začít dělat
Předchozí