| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

v tom případě ti doporučuju zjistit dopředu, od někoho, kdo tam učí, případně od vedení přímo, jestli by ti, vzhledek k dojíždění, mohli upravit rozvrh

já mám letos to "štěstí", že jsem se o místě dozvěděla na konci prázdnin, rozvrh byl udělaný pro někoho jiného, takže na to, že dojíždím a mám prvňáka + další komplikaci s dojížděním spojenou, mám rozvrh naprsoto šílený, nepravidelný, hrozný

měla bych být deně v práci v půl 8, pokud neučím první hodinu, tak se z občasnýho příchodu ve 3/4 na 8 nikdo nehroutí, ale rozhdoně to nedělám často, spíš když se špatně jede nebo to sabotuje můj spolujezdec (syn)

každopádně s tímto rozvrhem bych nebyal schopná - a asi ani ochotná - pokračovat dál, letos chápu, že to tak nějak bylo a zvládla jsem to, ale trpí tím prvňák i domácnost a to chci změnit, musím říct, že mám nejhorší rozvrh z celé školy, nejvíc odpoledního vyučování, nepravidelně, nejvíc děr.
Takže předpokládám, že by mělo být možné to udělat jinak

ale je to všechno o domluvě, na tvým místě bcyh asi se žádostí zašal osobně do školy a zeptala se, jestli by byli ochotní se při přípravě rozvrhu s tebou domlouvat, pokud by tě teda vzali, protože je to pro tebe důležité - proč, do toho jim nic není, ale u mě je třeba jeden z důvodů proč nedojíždět i to, že tam už nakoupit nestihnu, nestíhala bych pak taxikaření, a když přijede domů, v obćhopdě už nic není, 3x po sobě je to dost nepříjemný

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.