Tak že to bude bolet, to je mi jasné. Ale snad se to zvládnout dá. Bojím se hlavně hojení a co jizvy a tak. Mám docela na pohyb a zvedání náročnou práci a nemůžu si dovolit být dlouho doma. Počítala jsme tak max. 4 týdny,... tak snad by to šlo. Jsem 30km od Olomouce a tak tu operaci vidím nejspíš tam. Jsem tam objednaná na konzultaci k dr. Danielu Stehlíkovi, tak uvidím. Nejvíc se bojím, že to nevyjde na pojišťovnu a těch bolestí a problémů zad se nezbavím a bude hůř :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.