Slupka..no jíme ho především k snídani a večeři..prostě ho mažem na tousty místo másla.
a dělám ho tak, že namačkám česnek, bazalku třeba, nebo kopr, nebo medvědí česnek, petržel, saturejku, prostě co zrovna je, osolím a zaleju oliv.olejem, udělám toho třeba celou misku a mám ji v lednici třeba na druhý den. A tím to mažeme.
Je samozřejmě pravda že je to asi cítit, ale snídáme doma jen my domácí a tak mezi sebou to necítíme a tak stejně je to s večeří.
Když jdem ven zajíme to třeba jablkem, vyčistíme zuby, vezmem žvejku atd.
Zatím nemáme problém, jestli ho mají ostatní, tak to ještě nesdělili
Nutno podotknout že já jsem doma a nejsem zrovna "družební" typ
a momentálně nejsme nijak extra společensky vytíženi..
A samo že kdybych šla na svatbu, pohovor, nebo ples, tak si to před tím nedám