| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přesně tohle se stalo mně - doktorka řekla trhat čtyřky, ale naši to nedovolili- nahoře se mi zuby jakžtakž srovnaly, ale dole se mi do pusy nevejdou, mám je křivé-vidět to sice moc není, ale špatně se to čistí.
Když se totéž přihodilo synovi, doktorce jsem věřila (byla to velmi zkušená lékařka a pracovala také v rozštěpovém centru), takže jsem synovi nechala zuby vytrhnout, i když mi to trhalo srdce-takové krásné nové zuby ~a~. Běhme měsíce nebylo poznat, že mu zuby chybí, dneska má krásné rovné zuby. Nosil asi 2 roky pevná rovnátka (jen nahoře) a pak asi 2 roky vyndavací jen na noc.Dole se mu zuby srovnaly samy, žádná díra není vidět...
Takže za mně - trhat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.