Ahojte holky,
tak taky napíšu po dlouhé době jak na tom jsme.
Už pomalu začínám 9.měsíc, mám 5 týdnu do termínu, ale dnes mi doktorka říkala, že to bude mnohem dřív, tak přemlouvám svoji holčičku,at ještě 2 týdny vydrží, protože pak přijede babička a bude mít kdo se postarat o Daníka až budu v porodnici.
Už se té naší holčičky nemůžů dočkat, ale zároven se trochu bojím jak to zvládnu s dvouma dětma. Daník se naštěstí ted trochu uklidnil, není už takový vzteklí, ale možná proto, že mu často vyhovím, protože jsem fakt unavená
Zároveň máme další starost/radost a to stavbu - začali jsme konečne stavět náš domeček, už máme základovou desku a ted začínáme hrubou stavbu, počasí nám přeje, tak se začalo brzo letos! Takže jsou navíc starosti se stavbou, s poptáváním, kupováním, ale je to taková pěkná starost.. Snad to všechno skloubím po porodu!
Ale pokud vše dobře vyjde, tak by jsme měli být do konce roku ve svém, tak to nás motivuje k tomu ted mořádně máknout
Už mám připravené věci pro miminko i tašku do porodnice, přijde mi to neuvěřitelné, že mě tak brzo čaká ten porod, přijde mi to jakoby to bylo před týdnem co jsem rodila Daníka a ono už to je přes 3 roky!!
Byli jsme u zápisu do školek, ale bohužel tady co bydlíme ted nemáme absolutně šanci, tak to je blbé, ale jak se přestěhujem, tak tam by se Daník do školky měl dostat..
Mějte se krásně, užívejte jarního počasí! Ahoj