| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hm, tak můj zlozvyk asi je, že mi moc nechutná zelenina :-), a ovoce jen tak někdy. Dětem to teda nutím denně, ale sama jsem s tím na štíru, i když na tom pracuju.
Miluju tortilový chipsy a k tomu hodně hodně pálivou salsu a dresing ze zakysanky (osolit a očesnekovat) a zapíjet bílým vínem. Od manžela jsem "pochytila" další zlozvyk - červené víno s colou (našim by z toho vstaly vlasy hrůzou na hlavě :-D, tváří se že jsou vínaznalci).
Jo a taky u jídla čtu nebo surfuju na pc.
Jinak jsem se celkem dost omezila ve sladkostech a v pečivu a v nočním "dojíždění" :-), zde mám plusové body :-).

Jo a jak tu někdo psal, že chce kafe s dortem hned jak odloží příbor, tak to nechápu. U tchánovců to tak dělají, ale když si dám husu s knedlíkem, fakt potřebuju - a chci - aspoň hodinku dvě na zažití té dobroty, a až pak můžu konzumovat něco dalšího. Zalejt kachnu/svíčkovou/rajskou/řízek prostě cokoliv z tradiční české kuchyně hrnkem kafe, tak běžím na wc a letí to ze mě vrchem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.