Mar mat, jojo, ranní kafíčko s mlíkem... mám ho ráda vlažné až studené, takže si ho ráno uvařím jak vstanu, vzbudím děti, vypravím do školy a školky a když se vrátím, tak je kafe tak akorát... K tomu noviny a snídani...
Dneska jsem ráno musela na odběr krve, navíc jsem se neplánovaně zdržela a kafe přišlo na řadu až někdy v půl jedné odpoledne. Navíc jsem si asi před rokem koupila nové skleněné hrnečky, moc hezké a už mi ani kafe z jiných nechutná. Stejně tak mám speciální hrnek na čaj a speciální skleničku na vodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.