Asi bych to až tak neřešila...mám děti s alergií na mléko, takže nejí mléčného vůbec nic a zatím žijí (unavení nejsou ani náhodou). Když jsem tohle řešila sama, narazila jsem na hodně protichůdné názory jak u lékařů, tak u výživových poradců...takže jsem to přestala řešit a postupuji podle vlastního citu. Občas udělám nějakou "vápníkovou bombu" - např. jablečnou buchtu, kam místo mouky dám mletý mák nebo mandle. Hodně dávám rybičky a děti milují květákovou a brokolicovou polévku... Ale nějak se mi nezdá, že by ta únavy souvisela s vápníkem - zkus se mu podívat na nehty, v jakém je má stavu. Tam si myslím, že se to asi nejlépe pozná...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.