| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jani: u nás se ty třídy taky spojují.. Tak nestačí, aby byla 1 třída zdravá...
Ono je to prostě v té školce vše nereálné.. :-(
Jinak na hemofila mi ta Dr. na ORL řekla, že ty Bendovy kapky (ATB) jsou pro hemofila citlivé a tak by se ho mohl zbavit. Jestli ne-tak se uvidí za ty 3 týdny co tam jdeme znova. A prý může dělat furt tyto problémy..rýmy a kašel dokola.
Atb to jen potlačí a on se zase namnoží a jede to dál. Což u něj tak i je..
A prý tam má ten výchlipek tkáně (to mu chtějí prý operovat) a na něm to trčí..
Asi není snadné ho ze sebe dostat. Někomu zaberou NĚJAKÉ atb a někomu ne...Někomu dělá problémy a někomu ne.
Tak jsem zvědavá. Tak i tak bude na operačním sále-tak mu to tam stejně vyčistí od všeho :-(
Ale divím se, že ho nemá Martin. On T. bývá nemocný vždy jen od Martínka.
Tak je možný, že M. to třeba Amoksiklav nedávno vyléčil, ale Tomáška nevyléčil...
Nevím-nechám to koňovi. Už mě to štve...
Taky nechápu, že M. je negativní a byla to zelená rýma. T. má hemofouše a neměl zelenou rýmu.
A dělali pak Denndovi kontrolní stěr, že už ho nemá?????
Jinak mě trochu paní Dr. do telefonu šokla..
Byla to jiná Dr. než ta co nám psala léky a dělala endoskopii a stěry.
Ta dnešní Dr. mi dnes řekla, aby doužil ty Bendovi kapky (Martínek) a pak máme stříkat ten Avamys-ty kortikoidy na alergie....
A já, že Avamys stříkáme už týden 2x denně a Bendovy kapky 3x denně.
A ona.. On ten kortikoid je i v Bendových kapkách a tak když dostává i Avamys-tak toho má v sobě až moc.. Můžou se mu dělat prý strupy v nose a jiné problémy... A já: no, on mi teď furt krvácí z jedné nosní dírky.. Né, moc ale přeci.
A ona.. Tak to vysaďte.. Až doberete Bendovy kapky, tak počkejte 2 dny a pak až stříkejte Avamys. Tak se to má prý dělat.
On ten Avamys je i až od 6 let. A má se podle návodu stříkat jen 1x denně.
M. ještě 6 nebylo.. a má sříkat 2x denně.. a ještě nám řekla ta první Dr. s těma Bendovkama, které to svinstvo obsahují taky..!
Tak to trochu nechápu.. Stejné ORL, ale jedna Dr. říká to a druhá to :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.