no jo to pravda, aby výrobci dosáhli "celozrnnějšího vzhledu" . Tmavost pečiva je tím větší čím je tam více vlákniny a semen. Jenže pak je takové pečivo i drahé, takže výrobci některá rádoby celozrnné výrobky barví karamelem, nebo směsí pražených obilovin (ječmen nebo žito). Ale dají se najít i výrobky opravdu celozrnné aniž by si u nich výrobci museli pomáhat takovým podvodem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.