| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, tak už jen měsíc doma s kluky~d~~j~
Jsem zajela na ORL, oba zadní rýmu, M. má prý i zelenou.. Vzali stěry-výsledky za týden.
Kamerky do nosů. Vypadá to opět na velkou nosní mandli (T. na 90% a M. cca na 70%). Byli moc zahleněni, tak kamerka bloudila a nic skoro přes hleny neviděla.
No, vyšetření se jim nelíbilo-brečeli......~6~~6~
Řekla, že jsou teda oba fakt MAXIMÁLNĚ zahleněni~:(.
Tak dostali Bendovy kapky (ATB-týden), Sinupret-14 dnů, Aerius-po dobu obtíží (to oba, M. ho má nastálo) a M. má ještě nějaký sprej s kortikoidem do nosu (kvůli případné alergii a že to určo splaskne ty sliznice)...Mají je oba zduřelé a prosáklé.
Prý 14 dní do školky určitě ne-zaléčit, odhlenit...!!!
Za 4 týdny znova na ORL na novou endoskopii, aby viděli HODNĚ kamerkou a rozhodnout případnou operaci.
Tomáškovi ji už doporučuje teď.... Má už i chronickou rýmu...A prý viděla nějaký výchlipek, který ho asi dráždí k tomu kašli... No, za měsíc se rozhodne-zda oba, jeden, ani jeden.
Je pravda, že nám operace minule pomohla... Neměli takové rýmy, takové kašle... Vysmrkání trvalo chviličku, ucho je od té doby nechytlo...
Ale za rok a půl - je to zpět.
Já ho omluvila ve školce na měsíc, protože 14 dnů ho vypiplám do zdravíčka a nevěřím, že by mi 14 dnů do dalšího vyšetření kamerou VE ŠKOLCE neonemocněl. On!!! ~:-D
By tam zase něco chytil, zahlenil se a bylo by to nanovo. Tak ho budu mít prostě do toho vyšetření doma~d~. Ve školce to paní učitelka chápala. Prý mi věří, že si to nevymýšlím (proč tam furt nechodí) a že chápe i ten další celý měsíc, že by prý ON určo něco chytil.
No a ještě na ORL doporučila do zprávy pro M. BronchoVaxon - na imunitu, ale dětská to zatím napsat odmítla, že to musí alergoložka a tam jdeme až v květnu........ Ta mu dala přes zimu jen ten Imunor, ale dalo mi to práci, aby mu něco vůbec dala..... A pak to teda dala, ale jen přes zimu. A tak už dávno nic nebere... Ono mu to ale pomohlo. Sicé ne úplně, ale držel svůj rekord ve školce. Jak ho nebere, tak je furt nemocný.....
Tak v květnu uvidíme~;). Prý mu to může napsat jen ona-alergologie. Tak snad se povede.. Nebo aspoň od září-až bude chodit do školy....~d~
Takové novinky u nás ~:-D

Luc: to je hra, že?~t~ Dnes jsem ještě neluštila.. jsem tuším ve 40. Ale až půjdu spát, tak s tím hnu~:-D

Zítra držte palečky, budu volat na GENETIKU-celiakie (Tomášek). Díky~;((

Mějte se všichni a ve zdravíčku!!!~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.