Udělala jsem 2 šišky sekané,kterou budu péct v sobotu na oběd.Ted ale přemýšlím - jestli dát ty 2 syrové šišky do mražáku a pak upéct nebo to upéct ted a dát do mražáku a pak už jen ohřát v MT.Co je lepší?
V přípaadě,že dám syrovou sekanou do mražáku,nechávat ji před pečením nejdř.rozmrznout nebo dát rovnou do trouby a nechat ji tam o něco déle?Chci ji pak péct v MT s crips funkcí (na crisp talíři).Díky za radu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.