Misch,přesně chápu,jak se cítíš,měla jsem to stejně. Křeče v prstech,jinak brnění. Myslela jsem,že vezmu sekyrku a prsty hezky odsekam. Přenášela jsem 41+3. už jsem byla vyřízena. Malá se narodila 7.8. a tou dobou byly zrovna příšerná vedra.
Nejhorší asi bylo po porodu,kdy brnění v prstech odeznívalo pomalu,definitivně jsem se ho zbavila až asi po 2 měsících. Julca je zatím moje první a mít nulový cit v rukou není žádná výhra. Pomoc jsem taky neměla,bylo to drsné. Jestli můžeš po porodu hned zacni brát hořčík,snad to brnení ustoupí co nejdřív.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.