Přidat odpověď
V kterém UM je sojový lecitin?
Kvalita UM je u nás na vcelice dobré úrovni, toho se nemusíš bát.
Jinak k dotazu, když kojíš, proč nedáš do příkrmu odstříkané mateřské mléko?
Obilnou kaši múžeš udělat i bez mléka, kup jáhly, pohanku lámanku, rýžovou mouku, špaldovou krupici, kukuřičnou krupici - a máš plno různých kaší, které můžeš uvařit s vodou, případně přidat na konci trochu mateřského mléka, ale nemusíš.
Kaši můžeš ochutit jakýmkoli ovocem nebo přesnídávkou a máš pro mimčo zdravou mňamku.
Plnotučné mléko bych doporučila až od 12ti měsíců.
Mmch co to je "kvalitní mléko"? Doufám, že ne rovnou od krávy nebo z mlékomatu, to hrozí celkem slušné riziko nákazy.
K tomu že nám maminky dřívě dávaly spoutu dobrou v ranném věku, ano dávaly, otazkou je, jak nám to prospělo, což se projeví třeba až kolem 40-50 let, ale HLAVNĚ dříve bylo jídlo jiné, bylo kvalitní, bez přidané chemie, bez zbytečných éček, dnes musíme být obezřetní, číst etikety, přemýšlet, naučit se co dané éčko vlastně znamená, protože ne všechna jsou špatná.
Předchozí