| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zrovna dnes jsem se na to ptala své šikovné zubařky - chtěla jsem odvrtat amalgam - ona řekla, že amalgam už teď skoro nedělají, že ho lidi nechtějí, protože už jsou lepší materiály - ono i to složení fotokompozitu se pořád vylepšuje - o bidfenilech teda nic neříkala. Ale z těch moderních amalgámů se rtuť neuvolňuje, prý se na to nedávno v Norsku dělala solidní nezávislá studie a škodlivost se neprokázala. jen při odvrtávání se rtuť dostane do vzduchu. Prý je to ale dobrý materiál, má i antibakteriální vlastnosti a platí ho pojišťovna, což je taky plus (pro mnohé).
No, dostala jsem ten lepší materiál - fotokompozit, ona to umí dobře...stálo mě to 3 litry, byla to velká výplň. Taky ten alalgám je vodivý a to nemusí každýmu vyhovovat, nějaký to elektrický pnutí v puse (když je těch výplní hodně).....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.