Žubko, vidíš a já jsem od malička dcery měla pocit,že na hubený děti nikdo nemyslí. Všechno mi z dcery padalo. Pokud v kalhotách v pase nebyl ten stahovací gumičkový systém nebylo jí nic kromě super uzoučkých kalhot z HM a později ze Zary. Prostě všechno bylo jenom na silnější děti. Moje dcera je drobek pořád i když díky sportu má fakt perfektní figuru a tak má prostě občas problém s tím,aby jí bylo i to xs. Za poslední rok povyrostla,tak je to přeci jenom lepší. Naštěstí teď preferuje legíny nebo slimy,což je teď k dostání dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.