| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

Jani ~g~~g~~g~~g~~g~ super!!!!!!!!!!!!! tak to je na dobré cestě. Holt je Týna pohoďák no ~;)

Bych potřebovala doma tatínka jsem KO jenže tento týden domu nepřišel dřív než v 23 včera až na půlnoc. Děti jsou protivný a mě taky není dobře. Rýma se mě vrazila asi do uší tak se bojím i uprdnout, abych neměla zánět a nemusela na ORL toho jsem si užila jako dítě!!!! A navíc jsem chytila taky zánět spojivek. Jsem se ráno musela smát když jsem vynadal medicínu jak se mi zaplnil stůl:
bkomplex, ribomunyl, 2 kapky do nosu, stodal, stoptusiin, borová vody, optalmoseptonex, optalmoframikoyn, framikoyn, heřmánkový nálev a roztok na moji drahou bradvici!~o~

fakt zase někdy půjdu do bazénu! Už jám mám asi půl roku a furt se toho nemůžu zbavit! ~o~

Takže tu mám malou lekárnu a to mám ještě v záloze codein a pro Pepču ATB kdyby se mu vrátila teplota k tomu jeho kašli tak nasadit. Jsem zvědavá ci vyjde z výtěru.

Lenulko je dobře, že tě práce baví tak ybhc šla pracovat něž poslouchat to jak Karolína furt řve, protože je protivná jak má i teplotu a mě nebaví je furt okřikovat a za zadkem jim stát nebudu! ~q~

Snad bude o víkednu hezky a budu moct vzít ty háďata-smráďata ven tam jsou víc v klidu. Jen musí být bez teploty.

Pěkný den všem ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.