Tak to že se koupe 4leté dítě s otcem či matkou mi přijde naprosto normální. Sex když v místnosti bylo mimino nám též nevadil-samozdřejmě na nás nekoukalo! Evidentně máte s ex úplně odlišné názory.
Samozdřejmě chápu, že máš obavy. Je to těžké. Jinak ale já psychologům moc nevěřím no, takže pro mě by to bylo velmi složité. pokud v tom nic není a on se prostě jen koupe s dcerou a ty ho nařkneš z něčeho tak ohavného, tak to bude sakra problém a pokud se něco děje a ty to neuděláš....Achjo, jak říkám, je to složité. Těžko radit.
Ale co se týče koupání - ano je to normální, že se děti s rodiči koupou a nazí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.