je mi to líto.
Nicméně, pokud si dobře pamatuju a i z diskuze vyplynulo, vy nehcete zkusit asis. reprodukci? Nevím samozřejmě,co přesně máte za problém a jak hodně to lze řešit (finanční stránka je taky asi náročná).
Mám známou (věřící, problém na straně manžela řešitelný nějakou metodou asis. reprodukce. Nechtěli o tom ani slyšet - není to dle Boha "správné" atd. Nyní mají osvojených 6 dětí, ale to biologické dítě paní prostě chybí a myslím, že to v preklimakterickém věku bolí čím dál více. Pudům asi neporučíš. A myslím, že to bolí o to víc, že ona je zdravá a manžel prostě byl razantně proti -mmch. s prominutím docela "fanatik" ve víře. JSem taky věřící, ale zjištuju, že spousta věcí, které jsou dle některých katazelů blbě, lze udělat v souladu s vírou a že záleží na výkladu a taky na tom, jak moc se dané víře jednotlivec chce obětovat...těžko se mi to vysvětluje
já jsem sice otěhotněla hned. ale zdravým dětem předcházel zamlklý potrat, operace na cysty, v prvním těhu od 21 tt hospitalizace a hrozilo to vážným poškozením mého zdraví a nebylo jisté, jak na tom bude dítě atd. císař v 36 tt dovršil konec mého "snu" o bezproblémovém těhu a přirozeném porodu.
Do té doby jsem taky chtěla mít všechno "dle plánu", vše přirozeně, bez zásahů...hoodně jsem o tom četla atd. a fakt mě to moc mrzelo....fakt že jo. až to zavánělo rouháním, protože jsme byli živí a relativně zdraví.
jink adopce je super věc a obdivuju lidi, kteří se do toho pustí (právě kvůli biologické nadstavbě) a myslím, že to musí mít v sobě vyřešeno. Manželova příbuzná mají také adoptovanou holčičku a je jak kdyby jim z oka vypadla
nechoď proti proudu
a hodně štěstí
s tou prací v souvislosti s touhou po dítěti tě chápu měla jsem to taky tak.... nicméně ač se to nezdá, tak s dětmi a s prací to je ještě horší . Však tu jsou furt diskuze.....a děti peníze spotřebují