Ženy, jak efektivně skladovat zeleninu? Když bych třeba potřebovala nechat pul brokolice na druhy den? Když jsem ji pulku odkrojila, tak mi zežloutla. Je lepsi ji celou chvili povarit, zchladit, a 1/2 dat do lednicky? Nebo uplne do mrazaku? Da se to i s květákem? Mam hrozne maly mrazak v podnajmu, takovou jednu oteviraci skrinku, takze si třeba nekoupim namrazene sacky a neodebiram dle potřeby, ptž se mi to tam nevleze, tak hledam nejake reseni. Diky za pomoc!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.