| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U MUDr. Kulovaného jsem byla dnes - závěr: příště tam již nepůjdu. Ne snad že by mi něco udělal (dceru naštěstí měla babička, jinak bych ji brala sebou - a jak tady čtu, asi by to byl problém). MUDr. je vcelku protivný, evidentně sebevědomý, ano - podal mi ruku, na ultrazvuku mi říkal, co vidí, ale v zásadě mu chybí laskavost, úsměv, cokoliv milého. Hodnoty z UZV o velikosti dítěte mu vyšly o pár dní jinak, když jsem se na to zeptala, jen mi odsekl. Zkrátka a dobře, nesedí mi (můj manžel lékař se chová podstatně lépe). HOdnocení do Gennetu mu v tomto smyslu samozřejmě napíšu, už jsem si tam vzala příslušný formulář.
Hlavně prosím nezapomeňte, že si můžete říct, když k tomu lékaři nechcete. Já si rozhodně příště řeknu o fajn MUDr. Hynka (dnes tam nebyl, netušila jsem, kdo Kulovaný je). Je pravděpodobné, že mě tam budou chtít ve 20. týdnu zase nacpat k dr. Kulovanému, ale osobně nemám problém rovnou recepční říci, kdo je tam dál - k němu nejdu, byl protivný. Velmi rádi nabídnou někoho jiného, mám zkušenost, jsem tam už s 3. dítětem - mají za nás peníze od pojišťoven a jsou soukr. zařízením (v Praze je velkých ultrazvuků konkurentů dost), opravdu jste tam pánem vy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.