Přidat odpověď
Rybízku - gratuluji také, já bych jen k těm klasickým čč, dala na - jako vrstvu u zadečku fleecovou separačku (cca 30 Kč za jednu, je pratelná )a bambusovou vkládačku, je podle mne zbytečné kupovat něco dalšího - zatím, až bude větší, tak bych šla do nějaké chlubící bambusové AIO na cestování čí do poradny. Stačí, úrp orientaci, když si pročteš tady na této diskusi deníček - články o materiálech atd.aby sis udělala představu. Obecně nejvíc saje bambus, ale taky déle schne, délka schnutí se vyřeší třeba vícevrstvýma či čč bambusovýma plinkama, ale s klasickou čč se to nedá srovnat. No a pak doporučuju zkusit bezpelnovou komunikační metodu, mně ji taky daky jedna maminka doporučila a od 14 dní jsme ji u 4. dcerky častečně a s plinkou aplikovali, moc jí pomáhala poloha v klubíčku nad nočníkem opřená při tom zádíčky o můj hrudník a právě s malošky je to nejjednodušší.
Důležité jsou taky svrchní kalhotky - já měla IV PUl a vlněné, ze začátku jsem nejvíc ale používala ty PUL, pak už jen výhradně vlněné - na den šálička či šátek, na noc kalhotkové, celé plinkovací období.
Předchozí