ROdila jsem s epidurálem dvakrát. Píchnutí epidurálu jsem necítila, ale chlap zezelenal, prý to byl nejošklivější pohled z celého porodu. U obou porodů jsem měla mi epi jednou přidávali, nedělali s ním drahoty. Po celou dobu jsem necítila bolest, při kontrakci tlak nebo možná bych to přirovnala k bezbolestné křeči. Potřetí rodím jedině s epidurálem, jinak rodit nechci. Se šitím nevím, nikdy jsem ho nezažila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.