Peču chleba jednou týdně. Mám na něj veliký čtverec husté bavlněné látky, něco jako koupací plena. Chleba do něj zamotám, konce přehnu přes tu řeznou plochu a zavřu do dřevěného chlebníku ve špajzu. Osychá trochu rychleji než v mikrotenu, ale není gumový a nesmrdí. A stejně ho sníme tak rychle, že málokdy stačí na topinky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.