| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo a CoMo: mě končí MD v červenci.. Ale chci pak pracovat až někdy od ledna...
Půjdu nějak pak na pracák....Ještě nevím k jakému datumu se tam musí.~:-D
Se šéfovou jsem dohodnutá, že dám v květnu nějak výpověď.

Jen mi bylo řečeno na dnu otevřených dveří ve škole, že nebude pro něj místo ve školní družině, když bude rodič bez práce..
A největší chuťovka je, že ho tam mám ale přihlásit, normálně to platit, ale vyzvedávat hned po obědě a až budu mít práci, tak tam může být déle..

Nemůžu ho prý do ní přihlásit až pak /třeba v tom lednu/....Ale hned a platit to, ale nesmí v ní být déle...
Prý jsou tak plné, že to jinak nejde.~:(
Prvňáčci mají na ní nárok všichni, ale rodiče musí prý pracovat.. ~d~
Pak se vejde i pár druháčků a ostatní dětičky mají smůlu.. Není místo-ať žije babyboom.~a~
Jedna maminka tam šla do kolen, že už její dítě bude muset pěšky chodit samo domů........~e~
A já jak budu chodit na pohovory-to fakt nevím~a~.
Jednoho dám do školy, druhého do školky a pak oba budu muset vyzvednout už kolem oběda.. Né, že by ty budovy byly od sebe blízko...Počítám totiž, že T. skončí ve školce jako Martin před rokem. Jen v té spádové-kde jsou ty učitelky padlé na hlavu...~o~
Bude prostě záležet v jaké té základce skončí M.~:(
Uvažuji totiž, že když se M. dostane kam chceme a T. nevezmou do školky co chodí teď M., tak ho do té spádové školky hlásit nebudu a rok prostě počkám. V 5ti by mi tam Tomáška vzali (jako Martínka)...
No.. prostě vše uvidím podle toho co teď bude :-(( Už, aby se vědělo....~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.