| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky všem...

Jani v 5?
M. bylo před 3 dny 5 a půl roku a imunita??? Ha ha ha..~Rv
Teď byl 2.týden ve školce a ráno se mi zdálo, že začíná rýma.. Každou chvíli se vrátí, tak jsem na něj zvědavá.. Má před testem školní zralosti a před zápisem do škol...tak se nemoc velmi hodí...
Mně říkala na alergologii Tomáška Dr., že imunita u dětí roste každým rokem, že mají ty hodnoty protilátek čím dál vyšší, ale neříkala v kolika to dozrává..
Spíš mi právě před rokem říkala..
Vyndejte toho staršího ze školky.. Tam si imunitu z nemoce hned do další nemoce neudělá....Tělo musí být prý 14 dní zdravé a pak se může potkat s nemocí... Ale když jde hned po nemoci do školky-je stále oslabený.. a tak skočí do další nemoce opět snadno.. Tím si imunitu prý nedělá-tím se oslabuje...
Vycházkujte hodinu denně každý den a jezte zdravě a případnou nemoc pořádně vyležet. Pak bude imunita dobrá...~:(

Ale mám radost z vás, stříhej metr Jani.. ~g~~R^

Buďte všichni zdravoučký!!
Já mmch zase rýmuji... Tak to stejně na ty kluky hodím.. Od neděle to tu dýchají...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.