Děti mají mít do školy nasušené šlupky z pomerančů (tak jako se sbírají kaštany) - ale nikdy jsme to nesušili tak mě nenapadá jak to usušit? Po půlkách pomeranče (samozřejmě bez vnitřku) - má to být zcela vyschlé? tj. že se to bude lámat? Nemáme sušičku, tak šušit na topení? Jak dlouho?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.