| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky všem...

Sari: ten rakytníkový sirup mě dost zaujal. Dočetla jsem se, že má i železo a Tomášek je podle krve zase lehce anemický a tak mu dosazovali železo v kapkách..
To máme teď za sebou, ale musím mu ho doplňovat asi i jinak...
Kvůli tomu si nás opět nechali na GASTRU v Motole. Chudokrevnost je prý jeden z příznaků celiakie a to mu testy z krve na celiakii zase vyšly negativní.......
A tak mu dosadili železo a prý v únorů zopakují krev na celiakii znova, protože ta anémie mu mohla zkreslit výsledky! Už se z toho picnu...no.. Žádné zažívací potíže nemá... atd.
A navíc mu z té krve udělají genetiku na celiakii...Genetika je na hodně dlouhé psaní, ale kdyby jsme měli sakra štětí-tak by tu celiakii to mohlo vyloučit už na dobro.. Ale asi 80% lidí v sobě jeden z těch 2 genů na celiakii nosí v sobě (jen nepropukne).. No..je to na dlouhé psaní, ale kdyby náhodou neměl ani jeden ten gen-tak ji nikdy nemůže mít. A nechali by nás už s celiakií být.
No, furt něco řešíme.. Tomášek má od srpna ekzém na levém oku-na víčku a pod okem-pod řasy.... No a zrovna oko? To nechce nikdo řešit.. Dětská, že nesmí nic napsat, že jenom oční.. Po nezdaru po lehkých kortikoidech nás už na očním také nechtěli, tak jsme na kožním a dala mu nehormonální mast Protopic..Nejsou to kortikoidy, ale je to také nějaké ještě pořádně neprobádané svinstvo...V lékárně mi ale řekla, že je to o hodně menší zlo než kortikoidy...
Já ho mám na ruku taky..Tomášek má slabší.. Prý lze používat od 2 let...
No, po něm se mu to teda fakt lepší, ale bojím se, že jak vysadíme-opět se to ukáže.. A budeme ho muset mít nastálo-jako to mám já...
Prostě furt s něčím bojujeme...
A ten rakytníkový sirup mě zaujal, protože imunita-ta dělá vše! A mohlo by nám to pomoc na vše... U obou kluků... Který přesně máš? Nějaký z lékárny?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.