Přidat odpověď
Cokoli zapékaného:
šunkafleky, francouzské brambory, brambory na plátky s rajčaty, paprikou, cuketou a třeba filé nebo jakékoli maso na nudličky zapéct se smetanou a sýrem, jakékoli zapečené těstoviny...
Do toho pekáče si můžou chodit od oběda do večeře a vydrží to minimálně dva dny, takže můžeš udělat pekáče třeba 3 na 3 dny dopředu v neděli...
Taky u nás jely tzv. klutánky - co zbylo z vepřa knedla zela (nebo od kachny apod.), osmahly se knedlíky na vypečeném sádle, přidalo se maso a zelí, zamíchalo...
Udělej v neděli víc knedlíků a zelí a můžou se tím docpávat taky jedno odpoledne.
Ke kuřeti udělej o víkendu pekáč nádivky, ta se dá jíst i studená
Předchozí