Přidat odpověď
no my to na radu jedné super psycholožky zkoušeli.. a co z toho bylo , radši ani nebudu psát.. on by radši umřel..
pak jsme začali jezdit k jiné.. a ta řekla.. a je to velká pravda.. že vy taky si nevaříte jídla, která nemáte rádi... takže pak to jakoby rádoby vypadá, že jítze všechno.. ale já třeba nedělám (teď už teda jo) ale nedělala jsem x let smažený květák, protože ho manžel nejí. (přesto, že já ho miluju) a nejí toho víc.. a já zas nemusím špenát.. a tak ho vařím jen občas... a nemám ráda knedlíky, tak prostě víc jíme rýži, těstoviny a brambory.. atd.. atd.. atd... takže pokud vy opravdu nejítě úplně všechno, nevidím důvod jíst dítě něco co mu očividně nechutná a je mu z toho zle..
a i to radila psychložka.. nevyvařovat extra.. ale prostě dávat co jí..
takže my máme brambory maso a zeleninový salýát a syn má brambory a syrovou krájenou zeleninu..
nejvíc jsem se bála, že dva malí budou jíst jako oni.. ale oni oba jí moc hezky.. a všechno.. ale třeba mají rádi špenát.. a nekdy jim taky nejede, prostě na něj zrovna nemají chuť..
takže já vařím tak.. aby jak už tu někdo psal.. z toho aspoň nějakou část jedl každý člen rodiny.. dva menší dostávají na talíř normální a sní co s ní.. nejstarší dostane prostě třeba jen přílohu a kompot.. nebo mu maso udělám na sucho.. a jindy zas udělám ten řízek nebo nákyp, co má rád on.
Předchozí