Mluvíš mi z duše. Nejmladší má 2,5 a mám pocit že poslední dobou hodně dospěla, že mě už tolik nepotřebuje a dělat jí křena když si hraje. Jo, můžu uklízet a vařit, ale radši bych dělala něco jiného. Včera jsem začala hledat práci- ne v oboru, to se mi nepovede, ale snad něco vyjde. Jak to budu řešit s dětma ještě nevím, potřebují vyzvednout ve 2 a ve 2.30 a malá potřebuje školku, no bude to divoký.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.