| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chtěla jsem všem značně opožděně popřát dobrý a hlavně zdravý rok ~;(( a teď koukám na Lucku. ~e~~e~~e~ Myslela jsem, že už je líp a ono naopak ~a~, jak to, že doktoři netuší, co to je? Nic zvláštního neobjevili? Předpokládám, že už dělali veškerá vyšetření i ty nepříjemné gastro- a kolonoskopie...
Lucko, mooooooc držím palce, ať se to konečně zjistí, co ti je a aby ti bylo co nejdřív zase dobře. ~6~~6~~6~~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~x~~x~~x~~x~~x~~x
Jani, tak ještě neštovice, také se to užíváte. ~6~ U nás ve školce jsou kromě jednoho oddělení ve všech třídách, tak jsem zvědavá, co Tobi, neměl by teoreticky nic chytit, protože je očkovaný a ty reakce byly dost šílené, mudra říkala, že si je v podstatě prodělal. A Týna bude mít brzy pořádné rozměry jako sourozenci, když tak hezky baští, ne? ~;)
CoMo, ale ty nemáš žádné tělísko nebo jo? Já měla v poslední době po vysazení HA dost bolestivou ovulaci, bylo to o dost horší než MS, ze začátku jsem si myslela, že mám zánět močáku nebo něco podobného, tělísko jsem tedy měla, nevím, jestli to s tím souvisí. Bohužel nic neporadím, mně se to vyřešilo jaksi "samo", ale v mých stopách určitě jít nechceš, zavolala bych na gyndu, jestli se to dá nějak řešit.
Naďo, máš můj obdiv ~g~, já bych učit nemohla. Občas tedy zírám, jak vypadají sešity naší pubošky, to by za nás neprošlo ani náhodou.
Lenulko, jak je Adámkovi?
Koukala jsem na přáníčka - krásná všechna. ~R^ Naty a Vika jsou fakt slečny ~e~, no jo, miminka už nemáme - tedy kromě Jany. ~t~
Tak já jdu něco dělat, všechny zdravím a Luci, na tebe moc myslím. ~;((~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.