| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak ho z té školky stáhni, marodění takových prcků je naprosto k ničemu, pochybuji o tom, že nějak zvlášť tuží imunitu, spíš naopak, už jsem to psala na rodině x-krát a klidně to napíšu znova, že školkové prostředí v našem pojetí (tj 25 dětí v uzavřeném prostoru, které jdou ven na hoďku, hoďku a půl z celého dne), je pěkný humus a je nepřirozené a pro zdraví dětí škodlivé. Z těchto důvodů jsem přestala děti do školky dávat a světe div se, je leden a prvňák a třeťačka mi ještě nemarodili. To mi furt každý prorokoval, jak když se nepromoří prostonají celou první třídu a nebyla to pravda. Já prostě nemůžu udělat svým malým dětem to, že budou marodit každých 14 dní, to není normální a je to nepřirozené. Dřív se vrstevníci nesetkávali v tak masivním množství na tak malém uzavřeném prostoru. Jinak nemoci byly, jsou a budou, ale všeho s mírou, školka je to největší semeniště hnusných nemocí, co existuje, bohužel. Samozřejmě je to Tvoje volba, ale pro mě je zdraví dětí na prvním místě. Imunita tříleťáka je úplně někde jinde než šestileťáka, potřebuje dozrát a ne dostávat rány v podobě opakovaných infektů, proti kterým si tělo stejně nevybuduje imunitu. Tak hodně štěstí a neboj, prcek se s tím popere. Moje dcera nyní v 10 měsících chytla 6. nemoc a po odečtu měla 39,6, zvládly jsme to doma, no tak ale 4. dítě, to už člověk má trochu těch zkušeností, na pohotovost jezdíme fakt jen v krajní nouzi když vím, že to prostě doma dát nemůžeme (byli jsme teď se spojivkami).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.