Také jsme teď prodělali něco podobného, malému jsou 4 měsíce. Na kašel jsem dávala prospan cca 9dní a ještě mu dr. napsala spiropent, protože sípal, ten bral také cca 10 dní. Vždy mi dobře poradí naše paní doktorka, kdy už je vhodné začít vysazovat. Neboj, na pohotovost do nemocnice můžeš kdykoli, to je hrozná výhoda.Mně vždy uklidní jen samotný fakt, že mám dr k dispozici. v posledních letech jsme ji naštěstí nevyužili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.